Благодійник року - 2009

11 грудня в обласному історичному музеї ім. В.В.Тарновського відбулася церемонія нагородження переможців обласний конкурс «Благодійник року».

Конкурс започатковано обласною державною адміністрацією з метою публічного визнання людей, які зробили свій доброчинний внесок у соціально-економічний, культурно-історичний розвиток області. Конкурс названо на честь меценатів Тарновських, які в свій час сприяли розвитку культури в регіоні.

Серед переможців конкурсу і представники Чернігівського району. Так, у номінації «БЛАГОДІЙНИК РОКУ – ПРИВАТНА ОСОБА» переможцями стали:

- Лариса Ковальчук, приватний підприємець з с.Пакуль Чернігівського району. Благодійна допомога Лариси Володимирівни сприяла видаванню збірників документів та матеріалів з історії сіл та селищ Чернігівського району, виділялась фінансова підтримка літературно-мистецького свята «Седнівська осінь» та свята Дня села в Пакулі. Постійно виділяються кошти на благоустрій села Пакуль.

- Петро Бевз, голова Чернігівської Християнської місії «Милосердя та духовне відродження». Благодійна діяльність Петра Павловича виражена у наданні одягу та взуття підопічним територіальних центрів соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян у м. Чернігові та Чернігівському районі.

Листи-подяки за благодійну діяльність від організаційного комітету конкурсу отримали Віктор Будаш з с.Рудка Чернігівського району, а також Михайло-Коцюбинське споживче товариство (голова - Микола Пархоменко).


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ


На фото: нагородження переможців