Семінар голів ветеранських організацій області

12 червня хлібом-сіллю зустрічала Седнівська земля гостей з Чернігівського, Козелецького, Менського, Куликівського, Ріпкинського, Городянського районів та м. Чернігова.

Тут відбувся кущовий семінар голів районних і міських ветеранських організацій щодо роботи вищезазначених організацій по патріотичному вихованню молоді, соціального і правового забезпечення ветеранів війни, виконанню плану заходів по підготовці і святкуванню 65-річчя визволення України і Дня Перемоги.

Гості вшанували пам`ять загиблих у роки Великої Вітчизняної війни покладанням квітів і вінків до Братської могили та Обеліску.

- Основні завдання і мета нашого семінару – патріотичне виховання нашої молоді, а також гідна підготовка зустрічі і святкування ювілейних дат: 65-річчя повного визволення України від фашизму і Дню Перемоги, - наголосив під час семінару голова Ради Обласної організації ветеранів Анатолій Москаленко.

В.о. заступника голови райдержадміністрації Андрій Курданов охарактеризував основні напрямки економічного і соціального розвитку Чернігівського району. Селищний голова смт Седнева Людмила Яценко розповіла про Седнів, його минуле і сучасне.

Гості з сусідніх районів поділились досвідом роботи районних і первинних ветеранських організацій.

Присутні переглянули документальні кінофільми про відновлення та відкриття пам`ятників загиблим воїнам в с. Ведильці та Новоселівка Чернігівського району, тематичні виставки.

По завершенню учасники семінару взяли участь в екскурсії по історичних місцях смт Седнів.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськості та ЗМІ