<<<1 - 11 з 3136>>>


16 Травня 2024 15:38

МІНАГРОПОЛІТИКИ ЗАПРОШУЄ АГРОВИРОБНИКІВ НА СПІЛЬНІ УКРАЇНСЬКО-ЯПОНСЬКІ ВЕБІНАРИ

Міністерство аграрної політики та продовольства України разом з Міністерством сільського, лісового та рибного господарства Японії за участі представників японських компаній організовують серію вебінарів для українських агровиробників.

У ході вебінарів

16 Травня 2024 11:44

УКРАЇНСЬКО-ФРАНЦУЗЬКЕ СПІВРОБІТНИЦТВО: НАПРЯМКИ ДОПОМОГИ АГРАРІЯМ ОБЛАСТІ

Як допомогти аграріям розвиватися в сучасних умовах? Як активізувати об’єднання виробників у сільськогосподарські кооперативи? Що треба зробити, щоб органічна продукція стала конкурентною на споживчих ринках? Саме з цих питань за ініціативи Департаменту агропромислового розвитку  Чернігівської ОДА та Агенції регіонального розвитку Чернігівської області відбулася онлайн-нарада сільгосптоваровиробників та фахівців територіальних громад області із керівником проекту «Підтримка реконструкції та децентралізації Чернігівської області» в рамках українсько-французького співробітництва Орельєн МАС.

В ході заходу директором Департаменту Олегом Крапивним

16 Травня 2024 09:12

ПРОГРАМА ПІДТРИМКИ МІКРОБІЗНЕСУ

Міжнародна гуманітарна організація ZOA у партнерстві з Асоціацією демократичного розвитку оголошують прийом заявок на отримання грантів 3000$ для підтримки мікробізнесу у Чернігівській області. Програма діє для фізичних осіб підприємців та фізичних осіб, які мають на меті розпочати підприємницьку діяльність, що працюють виключно у сфері сільського господарства або виробництва продуктів харчування на сільських територіях.

Географія проведення конкурсу —

15 Травня 2024 16:05

ВІДБУВСЯ НАВЧАЛЬНО-ПРАКТИЧНИЙ СЕМІНАР З ПИТАНЬ РОЗВИТКУ ТЕПЛИЧНОГО ГОСПОДАРСТВА

Сьогодні, 15 травня, відбувся навчально-практичний семінар для суб’єктів господарювання, що проводять діяльність у сільській місцевості з питань розвитку тепличного господарства.

Теоретичну частину

14 Травня 2024 15:41

ФЕРМЕРИ З ПРИФРОНТОВИХ ТА ДЕОКУПОВАНИХ ТЕРИТОРІЙ МОЖУТЬ ОТРИМАТИ НАСІННЯ СОНЯШНИКА

Допомога пропонується аграріям, які раніше подавали заявки через Державний аграний реєстр на одержання насіння кукурудзи, проте їм не вистачило посівних одиниць цієї культури. Зокрема, це агровиробники, що обробляють від 5 до 500 га у Дніпропетровській, Київській, Сумській, Харківській та Чернігівській областях. Кожен фермер, якому не вистачило насіння кукурудзи, зможе отримати до 40 посівних одиниць соняшника. При цьому подавати нову заявку до ДАР не потрібно, організатори самі контактуватимуть з пропозицією з тими, хто подавав заявки.

Загалом компанія «Лідеа Україна» через Програму

14 Травня 2024 14:18

ПРАКТИЧНА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА З РОЗРОБКИ БІЗНЕС-ПЛАНІВ ДЛЯ ЗАЛУЧЕННЯ ФІНАНСУВАННЯ ТА КОНКУРС БІЗНЕС-ПРОЄКТІВ В АГРОПРОДОВОЛЬЧІЙ ІНДУСТРІЇ З ГРАНТАМИ

Освітній проєкт «Агрокебети», асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) та Благодійний фонд «МХП-Громаді» ініціювали нову можливість підтримки та розвитку підприємництва в агросекторі України та суміжних галузях.

«Агрокебети. Рости

13 Травня 2024 15:42

ДО УВАГИ ВІЙСЬКОВОЗОБОВ’ЯЗАНИХ АГРАРІЇВ!

Внесено зміни до Порядку бронювання військовозобов'язаних за списком військовозобов'язаних під час дії воєнного стану.

Зокрема, повноважень, які раніше були покладені на Генеральний штаб Збройних Сил України тепер покладено на Міноборони.  

 Це стосується:

  • розгляду та
09 Травня 2024 12:04

РОБОЧА ПОЇЗДКА ДО КОРЮКІВСЬКОГО РАЙОНУ

Директор Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Олег Крапивний 8 травня поточного року перебував з робочою поїздкою у Корюківському районі, де разом із заступником начальника управління - начальником відділу тваринництва та аквакультури  Департаменту Віктором Олексенко відвідав СТОВ «Надія».

При зустрічі з керівником підприємства

08 Травня 2024 09:48

“ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ”: СІЛЬГОСПТЕХНІКА 64 УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ ДОСТУПНА ДЛЯ КОМПЕНСАЦІЇ АГРАРІЯМ

Аграрії можуть отримати 25% компенсації вартості придбаної сільгосптехніки 64 українських виробників. До оновленого Переліку вітчизняної техніки та обладнання для агропромислового комплексу, вартість яких частково компенсується за рахунок бюджетних коштів, включено продукцію ще 20 українських виробників. Загалом в переліку вже 6 691 номенклатурна позиція техніки та обладнання 64 виробників.  

“Програма 25% компенсації аграріям вартості придбаної сільгосптехніки українського

08 Травня 2024 09:10

УРЯД ПРОДОВЖИВ НА МІСЯЦЬ ДІЮ ВІДСТРОЧОК ВІД МОБІЛІЗАЦІЇ

Кабінет Міністрів продовжив на один місяць строки дії відстрочок від призову на військову службу під час мобілізації, наданих військовозобов’язаним Міністерством економіки України. Відповідне рішення Уряд ухвалив на черговому засіданні 7 травня.

Згідно з документом, відстрочка

06 Травня 2024 09:10

УВАГА! В ДАР ПРИПИНЯЄТЬСЯ ПРИЙОМ ЗАЯВОК НА ОТРИМАННЯ БЮДЖЕТНИХ ДОТАЦІЙ НА 1 ГЕКТАР УГІДЬ

В Державному аграрному реєстрі припиняється прийом заявок на отримання окремої бюджетної субсидії на 1 га сільгоспугідь для аграріїв з деокупованих територій та на яких завершено ведення бойових дій. Оскільки кількість вже отриманих

<<<1 - 11 з 3136>>>