23 Лютого 2022 11:25

Презентуємо роботодавця - Чернігівську дирекцію АТ «Укрпошта»

    Давно і плідно обласна служба зайнятості співпрацює з Чернігівською дирекцією АТ «Укрпошта».

   Торік за її направленням на підприємство було працевлаштовано 126 безробітних за професіями сортувальник поштових відправлень та виробів друку, листоноша (поштар), оператор поштового зв'язку тощо. Наразі актуальними є 12 вакансій. Потрібні листоноші (поштарі), оператори поштового зв’язку, водії автотранспортних засобів, начальники

01 Лютого 2022 14:07

Майже 16 тисяч вакансій подали роботодавці області до служби зайнятості минулого року

   За видами економічної діяльності найбільше вакансій пропонувалось у сільському господарстві (21,1%), на підприємствах переробної промисловості (15,6%) та у сфері торгівлі (12,6%).

   За професійними групами найбільший попит роботодавців спостерігався на робітників з обслуговування,

26 Січня 2022 10:01

На Чернігівщині працюють іноземці з 30 країн світу

   У Чернігівській області впродовж минулого року 89 роботодавців використовували працю 133 іноземних громадян із  30 країн світу, найбільше – з Туреччини, Китаю, Білорусі та Вірменії. Переважна більшість іноземців, які працюють на Чернігівщині, обіймають керівні посади, проте серед них є й кваліфіковані працівники, зокрема налагоджувальник деревообробного

19 Січня 2022 11:14

Шановні роботодавці!

Не зайвим буде нагадати, що до 01 лютого юридичні особи з чисельністю штатних працівників від 8-ми осіб мають подати Інформацію про зайнятість і працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії в сприянні працевлаштуванню за 2021 рік.

01 лютого 2022 року – останній день подання Інформації.

Відповідно до ч. 2 ст. 14 Закону України

19 Січня 2022 11:13

ІНФОРМУЄ СЛУЖБА ЗАЙНЯТОСТІ

ТОП-10 вакансій на початок року

 

На початок січня 2022 року в базі даних Чернігівської обласної служби зайнятості налічувалось понад 700 вакансій. Серед них є й високооплачувані. Отже, кому роботодавці Чернігівщини готові платити найбільше і скільки саме?

  • верстатник деревообробних верстатів (25
19 Січня 2022 11:10

За 2021 рік – 12,2 тис. працевлаштованих

Саме стільки громадян області знайшли роботу за направленням служби зайнятості, з них майже 16% - оперативно, до набуття статусу безробітного. Про це повідомила директорка Чернігівського обласного центру зайнятості Лідія Падалка.

На

19 Січня 2022 11:07

Підходяща робота для безробітних: 5 законодавчих аспектів

Зареєстровані безробітні мають право, зокрема, на безоплатні послуги від територіальних органів Державної служби зайнятості (ДСЗ) з пошуку підходящої роботи та сприяння в працевлаштуванні. Про це зазначено в статті 44 Закону України «Про зайнятість населення» (далі - Закон про зайнятість населення).

19 Січня 2022 11:06

Займаєтесь посередництвом у працевлаштуванні - звітуйте до служби зайнятості

   Це стосується тих роботодавців, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні в Україні, здійснюють наймання працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців, надають послуги з посередництва у працевлаштуванні за кордоном.

   Інформацію

19 Січня 2022 11:04

«Дія» - для клієнтів служби зайнятості

Державні послуги онлайн – це швидко та зручно. Для власників цифрового підпису на порталі Дія доступна реєстрація в службі зайнятості як безробітного.

Читайте в нашій інфографіці, як саме подати документи та отримати статус безробітного через портал державних послуг Дія.

 
19 Січня 2022 11:01

За зловживання статусом безробітного - відповідальність

   Безробітній особі доведеться повернути незаконно отримані кошти, якщо вона перебуває на обліку в службі зайнятості, отримує допомогу по безробіттю і одночасно нелегально працює, виконує роботу, надає послуги за цивільно-правовими договорами або займається підприємницькою діяльністю тощо.

function find_cont(sid,offset) { var find_s=document.getElementById("find_str").value; window.location.href = "index.php?find="+find_s; } function set_menu(sid) { $.ajax({ dataType: "json", data : "sid="+sid, url: "set_menu.php", success: function(data){ $("#canvas").html(data.menu); // $("#main_menu").menu(); }, error: function (e,data) { alert(e.responseText); } }) } function set_style(sid,id,typ) { $.ajax({ dataType: "json", data : "sid="+sid+"&id="+id+"&typ="+typ, url: "set_style.php", success: function(data){ window.location.reload(); }, error: function (e,data) { alert(e.responseText); } }) } function set_font(id) { $(".font1").css("color","#000"); $(".font2").css("color","#000"); $(".font3").css("color","#000"); $(".font1").css("background-color",""); $(".font2").css("background-color",""); $(".font3").css("background-color",""); if (id==0) { $(".font1").css("background-color","#000"); $(".font1").css("color","#FFF"); } if (id==1) { $(".font2").css("background-color","#000"); $(".font2").css("color","#FFF"); } if (id==2) { $(".font3").css("background-color","#000"); $(".font3").css("color","#FFF"); } } function set_fon(id) { $(".fon1").css("color","#000"); $(".fon1").css("background-color",""); $(".fon2").css("color","#000"); $(".fon2").css("background-color",""); if (id==0) { $(".fon1").css("background-color","#000"); $(".fon1").css("color","#FFF"); } else { $(".fon2").css("background-color","#000"); $(".fon2").css("color","#FFF"); } } set_font(0); set_fon(0); $(function() { $("#news_date").on('mouseover',"tr",function() { id = this.id; if (document.getElementById(id) != null) { $("#"+id).addClass("news_border"); } }); $("#news_date").on('mouseout',"tr",function() { id = this.id; if (document.getElementById(id) != null) { $("#"+id).removeClass("news_border"); } }); $("#news_date").on('click',"tr",function() { var id = this.id; window.location.href = "index.php?id="+id+"&tp=0"; }); $("#site-name").on('click',function() { window.location.href = "index.php"; }); })