У Ковпиті відбувся районний захід, присвячений 69-річниці визволення Чернігівщини від фашистських загарбників

22 вересня ц.р. у с.Ковпита відбувся районний захід, присвячений 69-ій річниці визволення Чернігівщини від фашистських загарбників.

У заході взяли участь народний депутат України Михайло Чечетов, перший заступник голови облдержадміністрації Станіслав Прокопенко, начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Анатолій Заліський, голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступники голови райдержадміністрації, ветерани та делегації територіальних громад району.

З глибокою вдячністю звернувся до ветеранів народний депутат України, радник Президента України, І-й заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов. Він наголосив на важливості даного свята, адже завдяки мужності загиблих воїнів та ветеранів Великої Вітчизняної війни ми маємо сьогодні мирне небо над головою.

Привітав зі святом і перший заступник голови облдержадміністрації, керівник фракції Партії регіонів в обласній раді, кандидат в депутати Верховної Ради України по 206 виборчому округу Станіслав Прокопенко. Він побажав усім міцного здоров'я, затишку у родинах та довгих років життя. Долучилися до привітань й керівники району.

Гості заходу та ветерани пройшлися Алеєю героїв, вшанували пам'ять загиблих в боях за визволення Чернігівщини від фашистських загарбників та поклали квіти до пам’ятника загиблим воїнам.

Подарунком для присутніх став святковий концерт від представників обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації