05 Листопада 2021 12:15

Садибу чепуріть, а сухостою не паліть!

Спалювання сухостою – це адміністративне і кримінальне правопорушення, вкотре нагадують рятувальники господярям, які з першими весняними днями заходилися наводити лад на своєму обійсті.

Понад 1500 пожеж в екосистемах виникло лише за минулий місяць 2024 року на території України. І щодня ця цифра невпинно зростає. Здебільшого причиною таких загорань є саме людський фактор.

Як результат – маємо масштабні масиви пожеж, знищені приватні господарства та будівлі. А часом навіть травмування

08 Вересня 2021 17:51

Розпочато опитування жителів щодо підвищення якості культурних послуг і розбудови Центрів культурних послуг

Шановні жителі Менської громади! Менська міська рада разом із Міністерством культури та інформаційної політики та ГО «Товариство дослідників України»  розпочинає опитування, за результатами якого будуть напрацьовуватися заходи щодо підвищення якості культурних послуг і розбудови Центру Культурних Послуг. Просимо Вас відповісти на питання анкети максимально відверто, що допоможе нам об’єктивно оцінити рівень якості культури та дозвілля  та зрозуміти можливості покращення. Це анкетування є добровільним та анонімним. Його результати будуть представлені виключно в неособленому та узагальненому вигляді. Анкета включає 34 запитань, а надання на них відповідей займе не більше 15 хвилин. Просимо Вас заповнити анкету до 01.10.2021
ВИ матимете змогу пройти анкетування, відповівши на запитання в Google-формі, а також для проведення анкетувнаня будуть задіяні волонтери. Також Ви матимете змогу пройти анкетування в приміщеннях старостинських округів та закладах культури Менської громади. 

13 Липня 2021 15:18

Вакцинація

Центр вакцинації населення від COVID-19 розпочинає свою роботу  у місті Мена

Метою відкриття центру вакцинації населення (далі – ЦВН) є забезпечення стійкої здатності проводити вакцинальну кампанію зараз та в майбутньому для якомога більшої кількості дорослого населення громади та населення інших громад.

ЦВН розпочинає свою роботу 14 липня у приміщенні Центру дозвілля молоді за адресою: м.Мена, вул. Героїв АТО, 10.

Графік роботи ЦВН: вівторок, четвер, субота, з 9 год. до 14 год.

Для вакцинації