<<<1 - 11 з 36>>>


09 Листопада 2023 08:31Повідомлення

Заміна паспорта: коли ID-картка обов'язкова

 

Державна міграційна служба нагадує, що ID-картка видається у разі:

 

  • досягнення 14-річного віку;
  • втрати/викрадення паспорта:
  • закінчення терміну дії паспорта;
  • зміни інформації;
  • виявлення помилки в інформації;
  • непридатності паспорта до подальшого використання;
  • присвоєння РНОКПП або повідомлення про відмову від його прийняття;
  • замість паспорта зразка 1994 року (якщо власник не вклеїв фото в паспорт протягом одного місяця після
27 Травня 2022 15:52Повідомлення

Одночасне оформлення ID-картки та закордонного паспорта

Повідомляємо, що з’явилась технічна можливість надання адміністративної послуги з одночасного оформлення ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

 

У зв’язку з військовою агресією російської федерації на території України виникла потреба у швидкому та зручному оформленні або поновленні втрачених паспортних документів. Відтак, Кабінет Міністрів України прийняв постанову, якою запровадив експериментальний проєкт щодо одночасного оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта громадянина України та паспорта

25 Травня 2022 16:24Повідомлення

Роботу підрозділів міграційної служби Чернігівської області відновлено!

 

Повідомляємо про відновлення роботи з оформлення біометричних документів в підрозділах міграційної служби Чернігівської області з 23 травня 2022 року.

У зв’язку з територіальною близькістю до державного кордону з країною агресором, тимчасово не здійснюють прийом документів наступні підрозділи:

  • Городнянський сектор
  • Новгород-Сіверський сектор
  • Ріпкинський сектор
  • Семенівський сектор
  • Сновський сектор

Питання щодо відновлення роботи в повному обсязі вказаних підрозділів опрацьовується.

Разом з тим, повідомляємо, що всі підрозділи, без винятку:

  • вносять відомості про дітей
18 Лютого 2022 14:26Інформування

Ажіотажу з оформлення закордонних паспортів не виникає

Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області повідомляє, що на сьогодні ажіотажу з оформлення закордонних паспортів не виникає

 

На жаль, все частіше в тих чи інших мас-медіа можна побачити інформацію стосовно підвищеного попиту на оформлення паспортів для виїзду за кордон. До того ж зростання кількості бажаючих отримати закордонні паспорти пов’язують з масовою панікою громадян, які хочуть якнайшвидше виїхати з України. Управління ДМС у Чернігівській області запевняє, що жодної паніки чи ажіотажу з оформлення даного

12 Січня 2022 09:00Повідомлення

Вартість оформлення паспортів

Інформація про вартість паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон з 01 січня 2022 року

 

22 Грудня 2021 08:17Повідомлення

Графік роботи на Новорічні та Різдвяні свята

Територіальних  підрозділів УДМС у Чернігівській області
 
21 Грудня 2021 10:20Інформування

Ви запитуєте - ми відповідаємо!

 

  Інформуємо, що протягом листопада 2021 року на телефонну «гарячу лінію» УДМС у Чернігівській області надійшло 269 дзвінків, а всього з початку року – 4238 (2020 рік – 3755). Проаналізувавши Ваші звернення, хочемо надати роз’яснення на одне із частих запитань: «Чи готовий мій паспорт?».

  Отже, що стосується інформації про стан оформлення паспортного документу, то її ви можете дізнатися самостійно.

  Для цього необхідно зайти на сайт Державної міграційної служби України та скористатися послугою електронного сервісу «Перевірка стану оформлення документів»

05 Листопада 2021 08:49Інформування

Ви запитуєте - ми відповідаємо!

Продовжуючи нашу рубрику щодо роз'яснення питань, які надходять на телефону «гарячу лінію» Управління під назвою: «Ви запитуєте – ми відповідаємо!», інформуємо, що протягом жовтня 2021 року на телефонну «гарячу лінію» УДМС у Чернігівській області надійшло 310 звернень (у жовтні 2020 року – 389).

 

Проаналізувавши звернення,  хочемо надати роз’яснення на одне із частих запитань: «Чи можна оформити біометричний документ на підставі е-паспорта із застосунку ДІЯ?». Відповідаємо.

28 Жовтня 2021 16:39Інформування

Чернігівська область увійшла до "червоної" зони

 

27 жовтня, на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення встановити на території Чернігівської області  з 00 години 00 хвилин 30 жовтня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки.

 

Звертаємо увагу, що всі підрозділи міграційної служби Чернігівської області працюватимуть у звичайному режимі! Послуги надаватимуться

08 Жовтня 2021 15:46Інформування

Графік роботи Корюківського підрозділу міграційної служби Чернігівської області

09 Вересня 2021 12:26Інформування

Варто знати!

 

 Плануєте подорож до країн Європи? Гарна ідея, адже 11 червня 2017 року, для громадян України набув чинності безвізовий режим з Європейським Союзом, тобто Україна отримала статус, який дозволяє громадянам України вільно перетинати міждержавні кордони країн Європейського Союзу без попереднього звернення до посольства для отримання дозволу.

 Але чи подбали ви про оформлення біометричного паспорту для виїзду за кордон?

 УДМС у Чернігівській

<<<1 - 11 з 36>>>