Відкрито памятник загиблим воїнам в с.Киселівка

    09 травня в с. Киселівка відбулось урочисте відкриття пам’ятника загиблим воїнам односельцям. У заході взяли участь народний депутат України, радник Президента України Михайло Чечетов, перший заступник голови обласної державної адміністрації, керівник фракції Партії регіонів в обласній раді Станіслав Прокопенко, голова райдержадміністрації Микола Кудрик, голова районної ради Михайло Литвин, заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району.

    Перед початком заходу члени делегації відвідали та привітали із 67-ю річницею Перемоги ветерана Великої Вітчизняної війни Самотяжко Надію Йосипівну.

    Урочисте відкриття пам’ятника оголосив сільський голова Олександр Сербін. У ході виступу він розповів про загиблих воїнів односельців, чиї імена викарбувані на новозведеному пам’ятнику, а також ознайомив присутніх з ініціаторами та меценатами його відкриття.

    З вітальним словом до присутніх звернулися перший заступник голови обласної державної адміністрації, керівник фракції Партії регіонів в обласній раді Станіслав Прокопенко та народний депутат України, радник Президента України Михайло Чечетов.

    Голова райдержадміністрації Микола Кудрик у своєму виступі наголосив на великому патріотичному значенні цього заходу. За його словами, пам'ять про подвиг загиблих воїнів, їхню мужність і героїзм передаватиметься від серця до серця, від покоління до покоління, адже вона є невід'ємною частиною життя нашого народу, однією із сторінок його багатостраждальної історії.

    До односельців також звернувся ветеран Великої Вітчизняної війни Кобець Павло Іванович.

    Членам офіційної делегації надалось право урочисто відкрити пам’ятник. На знак вшанування світлої пам'яті загиблих земляків до пам’ятника була покладена гірлянда Слави.

    Для всіх присутніх свій святковий виступ подарували учасники художньої самодіяльності Брусилівського будинку культури та Киселівського сільського клубу.


    За інформацією відділу внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ апарату райдержадміністрації