17 грудня відкрито головну ялинку Чернігівського району

17 грудня голова Чернігівської районної державної адміністрації Микола Кудрик у Киїнці урочисто відкрив Новорічну ялинку Чернігівського району. На заході також були присутні куратор Чернігівського району, начальник Головного управління ЖКГ області Віктор Геращенко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань та сільський голова Людмила Хомазюк.


Казковою виставою, піснями та танцями зустрічали дорогих гостей вихованці загальноосвітньої школи та учасники художньої самодіяльності села.


Звертаючись до присутніх на святі, М.В.Кудрик зазначив: «Сьогодні ми завітали до вас на свято, щоб зустріти, на передодні Дня святого Миколая, разом з Вами початок Новорічних свят біля красуні-ялинки, яке є невід`ємним атрибутом цих свят».


Він привітав усіх із наступаючими святами, побажав щастя, здоров`я, гарного настрою, а дітям - успіхів у навчанні і подарунків їхньої мрії на День Святого Миколая. «Нехай святий Миколай оберігає вас і ваших рідних і дарує Вам радість життя, а різдвяна зірка освітлює ваш життєвий шлях», - сказав М.Кудрик.


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації