ГРОМАДСЬКЕ ОБГОВОРЕННЯ

Шановні представники громадськості!

З метою запровадження ефективної та прозорої процедури розподілу коштів, що передбачаються у державному бюджеті для підтримки громадських організацій, Міністерством економіки розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм і заходів, розроблених громадськими організаціями, для виконання яких надаватиметься державна фінансова підтримка».

Враховуючи суспільну важливість зазначеного проекту нормативно-правового акта, районна державна адміністрація проводить його громадське обговорення. Просимо ознайомитись з проект постанови та у разі необхідності надіслати пропозиції або зауваження до відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації до 6 вересня цього року за електронною адресою [email protected] з поміткою «Пропозиції до постанови».

Проект постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з визначення програм і заходів, розроблених громадськими організаціями, для виконання яких надаватиметься державна фінансова підтримка».



З метою удосконалення правових та організаційних основ реалізації права на свободу об`єднання, створення сприятливих умов для утворення і діяльності громадських організацій Міністерством юстиції розроблено проект Закону України «Про громадські організації».

Враховуючи суспільну важливість зазначеного законопроекту, за дорученням Прем`єр-міністра України Миколи Азарова районна державна адміністрація проводить його громадське обговорення.

Законопроект розміщено на веб-сайті Міністерства юстиції України (www.minjust.gov.ua «Обговорюємо законопроект».

Просимо ознайомитись з проектом Закону України «Про громадські організації» та у разі необхідності надіслати пропозиції або зауваження до відділу з питань внутрішньої політики, зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації до 6 вересня цього року за електронною адресою [email protected] з поміткою «Пропозиції до законопроекту».


За інформацією відділу з питань внутрішньої політики,зв`язків з громадськістю та ЗМІ райдержадміністрації