back

Обмін досвідом з бібліотекарями Рівненщини

03 червня 2014

Нещодавно працівники центральної районної бібліотеки на чолі з директором ЦБС Вікторією Пирковською в складі групи бібліотечних фахівців Чернігівської області взяли участь у науково-освітній поїздці до Рівненської області. Поїздка була організована за підтримки обласного відділення Української бібліотечної асоціації з метою обміну досвідом у роботі бібліотек.

Учасники цієї поїздки мали чудову можливість відвідати велику кількість культурних пам’яток – Межиріцький Свято – Троїцький монастир, Національний університет «Острозька академія», музей книг та друкарства, Державний історико – культурний заповідник у м. Острог.

З великим задоволення бібліотечні працівники ознайомились з досвідом роботи Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки, з районною бібліотекою с. Гремяч, з роботою обласної бібліотеки для дітей та обласної бібліотеки для молоді.

В ході поїздки всі мали можливість перейняти великий інноваційний досвід роботи цих бібліотек, щоб дещо запровадити в роботі своєї системи бібліотечних закладів.

За інформацією районної ЦБС