back

Постійна комісія районної ради з питань забезпечення законності та правопорядку

04 квітня 2014

03 квітня відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань забезпечення законності та правопорядку на якій депутати розглянули проекти рішень порядку денного, що виносяться на розгляд чергової сесії порядку денного.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Ганжа, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Куриленко, члени комісії, окремі керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, комунальних закладів району, які звітували про свою діяльність.

За результатами розгляду цих проектів у депутатів були зауваження тільки до одного – «Про внесення змін до рішення районної ради від 31.01.2014 року «Про районний бюджет на 2014 рік» в частині обсягу витрат.

Комісією рекомендовано, що до проведення відповідних контрольних заходів, які затверджені Постановою Кабінету Міністрів Україні від 01.03.2014 року №65 «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету», до обсягу витрат районного бюджету не включати 133,7 тис. грн.. Згідно з цим розробнику внести зміни до проекту даного рішення.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації