back

Постійна комісія районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів

04 квітня 2014

Засідання постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів 3 квітня в малому залі районної ради відбулося засідання постійної комісії районної ради з питань земельних відносин, екології та раціонального використання природних ресурсів під головуванням голови постійної комісії Миколи Кужеля.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Ганжа, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Куриленко, члени комісії, окремі керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, комунальних закладів району, які звітували про свою діяльність.

За пропозицією депутата районної ради Сергія Йовенка постійна комісія прийняла рішення розглядати питання порядку денного в режимі «питання-відповіді». Депутати мали змогу задавати питання доповідачам, а також висловлювати свої пропозиції щодо проектів рішень з цих питань.

Найбільші запитання від депутатів викликали питання: «Про звіт голови районної державної адміністрації» та «Про внесення змін до рішення районної ради від 31 січня 2014 року «Про районний бюджет на 2014 рік», в рамках обговорення яких вичерпну інформацію надали голова райдержадміністрації Микола Ганжа та начальник фінансового управління райдержадміністрації Лариса Потапенко.

Загалом, в ході проведення комісії були розглянуті всі питання, що виносяться на розгляд двадцять другої сесії районної ради шостого скликання.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації