back

Засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 69-ї річниці Перемоги

03 квітня 2014

03 квітня ц.р. року відбулось засідання оргкомітету з підготовки та відзначення 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років, яке провела заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська.

У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Куриленко, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, задіяні у підготовчому процесі, головний лікар КЛПЗ «Чернігівська центральна районна лікарня» Дмитро Руденко, головний лікар КЗ «Районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Віктор Куниця, голова спілки краєзнавців району Андрій Курданов, представники М.Коцюбинської селищної та Хмільницької сільської рад.

Під час зустрічі обговорені організаційні питання, внесені відповідні пропозиції до плану проведення районного заходу з підготовки та відзначення 69-ї річниці Перемоги у ВВВ. В ході зустрічі вирішено, що районний захід з нагоди відзначення 69-ї річниці Перемоги відбудеться на території Хмільницької сільської ради.

За інформаією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації