back

Засідання постійної комісії районної ради з питань сім`ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму

01 квітня 2014

Сьогодні, 01 квітня, відбулось засідання постійної комісії районної ради з питань з питань сім`ї, молоді, розвитку фізичної культури, спорту та туризму, яке провела керуюча справами апарату районної ради, депутат районної ради Ірина Кудрик.

Також в засіданні комісії прийняв участь голова районної ради Анатолій Дуденко, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Куриленко, члени комісії, окремі керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, комунальних закладів району.

За дорученням голови районної ради Анатолія Дуденка постійна комісія розглянула всі питання проекту порядку денного двадцять другої сесії районної ради шостого скликання. Найбільше обговорення викликали питання:

1. Про виконання Програми економічного і соціального розвитку Чернігівського району за 2013 рік.

2. Про внесення змін до рішення районної ради від 31 січня 2014 року «Про районний бюджет на 2014 рік».

3. Про внесення змін до рішення районної ради від 15 вересня 2011 року «Про підвищення ефективності використання майна спільної власності територіальних громад сіл, селищ Чернігівського району шляхом удосконалення орендних відносин».

4. Про хід виконання Програми розвитку фізичної культури і спорту в Чернігівському районі на 2013-2015 роки.

В рамках обговорення звіту про виконання Програми економічного і соціального розвитку Чернігівського району за 2013 рік та з урахуванням суспільно-політичної ситуації сьогодення депутатом Пилипченком Петром Андрійовичем (політична партія «Удар») внесено пропозицію щодо необхідності посилення патріотичного виховання молоді, необхідності проведення уроків з формування національної свідомості в підростаючого покоління. Зокрема, депутат запропонував проводити позакласні виховні години в Крутах та на Майдані в м.Києві, де в різні часи історії та сьогодення загинули молоді лідери нації, які віддали своє життя за свободу нашої країни. Депутат також запропонував проводити уроки з цивільної оборони та формувати у школярів навичок первинної медичної допомоги.

Загалом депутати - члени постійної комісії виявили значну зацікавленість до всіх питань, які виносяться на розгляд чергової сесії районної ради та надали конструктивні пропозиції до внесених проектів рішень.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації