back

Всі на суботник!

01 квітня 2014

На виконання пункту 4 розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2014 року № 777-р, спільного розпорядження голови районної державної адміністрації та районної ради від 17 березня 2014 року № 6/6 «Про проведення благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану населених пунктів району, територій організацій та підприємств у 2014 році» в рамках проведення всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» 12 квітня поточного року на території району відбудеться день благоустрою.

В цей день по всій території України в цілому, та на території Чернігівського району в тому числі, буде проводиться суботник з благоустрою, озеленення та наведення належного санітарного стану територій сіл та селищ району.

В кожній сільській, селищній раді будуть впорядковуватись парки, кладовища, громадські місця, об’єкти культурної та соціальної сфери. В акції задіяні сільські та селищні ради, працівники закладів культури, освіти, медицини, підприємств, установ та організацій району, місцеві жителі.

Чернігівська районна державна адміністрація, Чернігівська районна рада, бюджетні установи району також долучаються до цієї акції.

Запрошуємо приєднатись до суботника всіх бажаючих. За більш детальною інформацією звертатись до сільських та селищних голів.

За інформацією відділу з питань містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації