back

Відбулись збори представників громадян Слабинської територіальної громади

01 квітня 2014

31 березня 2014 року в приміщенні Слабинської сільської ради відбулися збори територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Микола Ганжа, заступник голови районної державної адміністрації Андрій Горбань, начальник юридичного відділу районної ради Ярослава Радченко, директор ТОВ «Слабинське» Віталій Крицький, виконавчий директор ТОВ «Еко Енерджи» Юрій Горілко, представник управління Держземагенства у Чернігівському районі Володимир Брей, дільничний інспектор міліції Олександр Сердюк, жителі територіальної громади.

Перед присутніми із звітом про проведену в 2013 році роботу та виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади виступила виконуюча обов’язки сільського голови Ольга Горбатенко. Також вона проінформувала представників територіальної громади про план роботи в 2014 році, зупинилась на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення, подякував жителям громади та представникам господарюючих суб’єктів за співпрацю.

З доповідями перед громадою виступили директор Слабинської ЗОШ ступенів Людмила Шкурко, директор будинку культури Марія Силаза, завідувача бібліотеки Тамара Малашенко Ганна Гуз, директор ТОВ «Слабинське» Віталій Крицький, виконавчий директор ТОВ «Еко Енерджи» Юрій Горілко та інші.

В ході зборів були обговорені основні питання, що хвилюють жителів територіальної громади. Зокрема, обговорювались питання благоустрою, забезпечення медичним працівником ФАПу та ремонт приміщення ФАПу, ремонт водонапірної башти, введення додаткового рейсу по маршруту «Чернігів – Слабин». Розглянуто питання щодо встановлення видів та розмірів зборів на засадах самооподаткування в 2014 році.

Голова райдержадміністрації Микола Ганжа у своєму виступі зазначив, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, депутатів всіх рівнів та всіх членів громади можна вирішити більшість нагальних проблем територіальної громади.

За результатами проведених зборів представники громади визнали задовільною роботу сільського голови та виконкому сільської ради.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації. Фото Редакція районної газети "Наш край"