back

Відбулась нарада щодо розв`язання соціально-економічних проблем району

31 березня 2014

31 березня ц.р. голова районної державної адміністрації Микола Ганжа провів нараду за участю керівництва районної ради, заступників голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації щодо розв’язання соціально-економічних проблем району.

Голова районної державної адміністрації Микола Ганжа підвів підсумки минулого тижня та визначив нові завдання на наступний робочий тиждень.

Під час зустрічі керівник району проінформував присутніх про суспільно-значущі події в районі та Україні, завершення опалювального сезону з 1 квітня 2014 року, підготовку до проведення весняно-польових робіт та благоустрою населених пунктів району.

Голова райдержадміністрації доручив провести роз’яснювальну роботу серед населення щодо переліку категорій, які мають право на отримання субсидій та інших соціальних виплат, відповідно до змін у законодавстві, та механізму їх отримання.

Присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про поточні проблемні питання та були розглянуті можливі шляхи їх вирішення. За підсумками наради дані відповідні доручення.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації