back

Виїзне засідання Колегії райдержадміністрації

27 березня 2014

Сьогодні, 27 березня, на чолі з головою райдержадміністрації Миколою Ганжою відбулось виїзне розширене засідання Колегій районної державної адміністрації.

У заході взяли участьголова районної ради Анатолій Дуденко, заступники голови райдержадміністрації, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники установ та організацій району, сільські, селищні голови.

Учасники засідання Колегії райдержадміністрації ознайомились з роботою закладів соціальної сфери Новобілоуської, Киїнської, Радянськослобідської, Старобілоуської територіальних громад та поспілкувались з їх керівниками.

Практична частина Колегії відбулась в приміщенні Старобілоуської школи. В ході зустрічі розглянуті питання стану та перспектив розвитку позашкільної освіти в районі; благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану населених пунктів, територій організацій та підприємств району, здійснення природоохоронних заходів; стану пожежної безпеки на об’єктах та у населених пунктах району.

Підсумки засідання Колегії підвів голова райдержадміністрації Микола Ганжа.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації. Фото Редакція районної газети "Наш край"