back

Проведено збори представників громадян Шестовицької територіальної громади

26 березня 2014

25 березня 2014 року відбулися збори Шестовицької територіальної громади.

У заході взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, дільничний інспектор міліції, представник об’єднаної державної податкової інспекції, представник Чернігівського РВ ДС МНС та жителі територіальної громади.

Учасниками заходу заслухані всі питання, які були визначені порядком денним засідання, а саме: звіт сільського голови, директора школи, завідувача будинку культури та завідувача бібліотекою та обговорені з представниками територіальної громади. По всіх питаннях прийняті відповідні рішення.

Представниками територіальної громади в ході зустрічі були підняті питання благоустрою населено пункту та задіяння на маршруті автобусів більшої пасажиромісткості, особливо в дні здійснення пільгових перевезень.

Перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол назвав основні пріоритети розвитку, як села, так і району на даному етапі та закликав усіх до співпраці.

Громадяни обговорювали доповідь сільського голови. Також Валентина Заліська та Анатолій Кругол відповіли на всі питання мешканців територіальної громади.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації. Фото Редакція районної газети "Наш край"