back

Питання оздоровлення дітей - на контролі влади

25 березня 2014

25 березня ц.р. відбулось розширене засідання постійно діючої районної міжвідомчої комісії з організації відпочинку та оздоровлення дітей і учнівської молоді влітку 2014 року, яке провела заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська.

На засідання запрошені заступник директора Департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Наталія Кожушко, голова громадської ради при Чернігівській райдержадміністрації Наталія Надирова, керівники дитячих оздоровчих закладів, які розташовані на території району, сільські та селищні голови.

Заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська зазначила, що питання оздоровлення є надзвичайно актуальною для нашої держави. Стан здоров’я дітей в Україні з кожним роком викликає все більше занепокоєння. На сьогоднішній день лише 7% школярів вважається повністю здоровими. За таких умов надзвичайно гостро стоїть питання відновлення та зміцнення здоров’я дітей.

В ході зустрічі присутні заслухали начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Олександра Чауса щодо прогнозованих показників оздоровчої кампанії 2014 року.

На засіданні обговорювались питання щодо планів зміцнення матеріально-технічної бази дитячих оздоровчих закладів, які розташовані на території району, таборів денного перебування, прогнозованих показників оздоровлення в компетенції відділу освіти, КЛПЗ «Чернігівська центральна районна лікарня», управління соціального захисту населення, міжрайонної дирекції фонду соціального страхування від тимчасової втрати працездатності.

За результатами засідання прийняті відповідні рішення.

За інформацією відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації