back

Щодо роботи територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чернігівської районної адміністрації

19 березня 2014

Територіальний центр через свої підрозділи забезпечує надання різних видів соціально-побутових, соціально-медичних, соціально-економічних, інформаційних послуг громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги за місцем проживання (вдома), в умовах стаціонарного постійного або тимчасового перебування.

Працівники територіального центру приймали звіти від соціальних робітників про надання соціальних послуг на платній та безоплатній основі за лютий місяць 2014 року.

Соціальні послуги отримали 1041 громадян похилого віку та інвалідів, із них на платній основі - 171 чоловік.

Проведені співбесіди з соціальними робітниками щодо пожежно-профілактичної роботи серед населення району та отримувачів соціальних послуг, які перебувають на обслуговуванні у відділеннях соціальної допомоги вдома № 1 та № 2.

Завершено роботу по вивченню індивідуальних потреб ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 рр., жертв нацистських переслідувань та сімей загиблих воїнів для внесення інформації до соціального паспорта ветерана.

З метою визначення відповідності наданих соціальних послуг державним стандартам та потребам їх отримувачів проводиться постійний контроль (внутрішня оцінка) якості соціальних послуг.

Територіальний центр співпрацює з районною організацією Товариства Червоного Хреста щодо надання благодійної допомоги одиноким громадянам похилого віку, інвалідам.

Керівництво територіального центру разом з головою Чернігівської районної організації Товариства Червоного Хреста відвідали стаціонарне відділення для постійного або тимчасового проживання поспілкувались з підопічними та надали благодійну допомогу.

За інформацією територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чернігівської районної адміністрації