back

Відбулась нарада щодо розв`язання соціально-економічних проблем району

17 березня 2014

17 березня ц.р. голова районної державної адміністрації Микола Ганжа провів нараду за участю заступників голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів щодо розв’язання соціально-економічних проблем району за участю голови районної ради Анатолія Дуденка.

Голова районної державної адміністрації Микола Ганжа підвів підсумки минулого тижня та визначив нові завдання на наступний робочий тиждень.

Під час зустрічі керівник району доручив починати узагальнювати проблемні питання територіальних громад, сходи в яких вже відбулися для негайного реагування відповідними службами. Він також наголосив на важливості дотримання пожежної дисципліни в районі, вчасного та в повному обсязі проведення роз’яснювальної роботи серед населення щодо змін в законодавстві відповідними службами, забезпеченні стабільної роботи органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, виконанні заходів Постанови Кабінету Міністрів України «Про економію державних коштів та недопущення втрат бюджету».

В ході зустрічі голова райдержадміністрації підкреслив, що важливою складовою розвитку району сьогодні є активізація районного бізнес-середовища, зайнятість населення та збільшення робочих місць.

Присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про поточні проблемні питання та були розглянуті можливі шляхи їх вирішення. За підсумками наради дані відповідні доручення.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації