back

Збори представників Андріївської територіальної громади

14 березня 2014

13 березня 2014 року в приміщенні Андріївської сільської ради відбулися збори Андріївської територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Микола Ганжа, заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань, голова Чернігівської районної ради Анатолій Дуденко, керівник апарату районної ради Ірина Кудрик, заступник директора з енергозбуту Чернігівського РЕМ Іван Заровний, дільничний інспектор міліції Анатолій Стужний, начальник 3 ДПРП Максим Кириєнко, представник управління Держземагенства у Чернігівському районі Володимир Брей, завідуюча М.Коцюбинською амбулаторією, депутат районної ради Наталія Божок, депутат районної ради Віктор Шевченко, директор ТОВ „ЕКО-ЕНЕРДЖІ УКРАЇНА” Юрій Горілко, директор СТОВ «Андріївське» Андрій Сидоренко, жителі територіальної громади.

Захід було розпочато зі святкового привітання присутніх учнями Андріївської загальноосвітньої школи.

Перед присутніми із звітом про проведену у 2013 році роботу та виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади виступив сільський голова Ніна Слюсар, проінформувала представників територіальної громади про план роботи в 2014 році, зупинившись на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення.

Про стан розвитку освіти доповіла директор Андріївської ЗОШ І-ІІІ ступенів Тетяна Безлюдна.

Громадяни активно брали участь у обговоренні актуальних питань, особливо у сфері орендних відносин ТОВ „ЕКО-ЕНЕРДЖІ УКРАЇНА” з власниками земельних та майнових паїв. Актуальними були питання благоустрою населеного пункту, освітленню вулиць, пасажирських перевезень, встановлення видів та розмірів зборів на засадах самооподаткування в 2014 році.

Сільський голова подякував громаді, керівникам підприємств, установ, організацій та депутатам сільської ради за розуміння та підтримку.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації