back

Книгоманія-2014

13 березня 2014

13 березня відбувся 2-й (районний) етап Всеукраїнського конкурсу дитячого читання «Книгоманія – 2014», який пройшов у приміщенні центральної районної бібліотеки. У ньому взяли участь учні 6 – 8 класів загальноосвітніх шкіл району з Брусилова, Седнева, Старого Білоуса, Іванівки, Киїнки, Олишівки, Довжика, Халявина, Красного та Михайло-Коцюбинського.

Юним читачам було запропоновано участь у наступних конкурсах:

- Чи уважний ти читач;

- Контрольна з української;

- Конкурс читацького щоденника.

Кожен з учасників представив свою улюблену книгу, декламуючи уривок прозового чи поетичного твору. До цього завдання діти поставились досить творчо: Анастасія Ребенок з Олишівки, декламуючи уривок з «Катерини» Т.Шевченка була вдягнена в українське народне вбрання. Також в костюмах героїв своїх улюблених творів були Ірина Сірик з Халявина та Марія Ментій з Брусилова. А Хоменко Мирослава зі Старого Білоуса, Янченко Олександр з Киїнки та Анастасія Дуброва з Седнева прочитали власні вірші.

Для визначення переможців конкурсу було створено журі, члени якого уважно заслухали всіх учасників, оцінили виконані завдання та підвели підсумки даного етапу конкурсу. Переможцями визнано:

- серед учнів 6-х класів – Коляду Єгора з Киїнки;

- серед учнів 7-х класів – Білогура Олександра з Іванівки;

- серед учнів 8-х класів – Ребенок Анастасію з Олишівки та Янченка Олександра з Киїнки. Переможці та учасники конкурсу отримали дипломи.

За інформацією районної ЦБСp>