back

Голова райдержадміністрації провів зустріч з роботодавцями та підприємцями району

12 березня 2014

Сьогодні, 12 березня, у великій залі райдержадміністрації під головуванням голови райдержадміністрації Миколи Ганжі відбулась нарада із суб’єктами господарювання, керівництвом об’єднань, організацій роботодавців, контролюючих органів щодо визначення першочергових проблем і перешкод для ведення підприємницької та інвестиційної діяльності, а також створення нових робочих місць.

У заході також взяли участь депутат обласної ради, голова організації роботодавців «Сіверщина» Віктор Лазар, голова районної ради Анатолій Дуденко, підприємці, які займаються у напрямку сільського господарства, обробки деревини, надання торговельних, транспортних послуг, керівники промислових підприємств, керівники галузевих асоціацій та об’єднань, які діють на території Чернігівського району, начальники управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, окремі сільські та селищні голови.

У вступному слові Микола Ганжа зазначив, що тільки за умови сприятливих умов праці у підприємців буде можливість стабільно працювати, створювати нові робочі місця, відповідно сплачувати податки, що дасть змогу розвиватись відповідним територіям.

«В умовах, коли країна потребує згуртованості, єдності, об’єднання зусиль, ми повинні вжити всіх можливих заходів, щоб визначити проблемні питання, які заважають розвиватися бізнесу, узагальнити їх та знайти шляхи вирішення», – наголосив голова райдержадміністрації.

Присутні брали активну участь в обговоренні актуальних питань.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації. Фото Редакція районної газети «Наш край»