back

Відбулись збори представників Іванівської територіальної громади в с.Количівка

05 березня 2014

04 березня ц.р. відбулись збори представників Іванівської територіальної громади в с.Количівка.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Ганжа, голова районної ради Анатолій Дуденко, директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Зореслава Кудлай, заступник начальника управління Держземагенства у Чернігівському районі Олександр Кущенко, дільничий інспектор міліції Андрій Федосенко, депутат районної ради Юрій Мушкетик, місцеві жителі.

Під час зборів сільський голова доповіла присутнім про виконану роботу у 2013 році, виконання Програми соціально-економічного розвитку територіальної громади та проінформувала про плани роботи на 2014 рік.

Жителями с.Количівка під час сходів були підняті актуальні для територіальної громади питання. Місцеві жителі виявили свою незгоду із намірами підприємства, що діє на території сільської ради, яке планує переробляти пластикові пляшки; звернулись до сільського голови щодо проведення прийомних днів громадян у с.Количівка; висловили претензію щодо дій Головного управління Держкомзему в Чернігівській області стосовно виділення земельних ділянок, які використовуються для випасу худоби жителями села. Також піднімались питання щодо повноти сплати податків до сільського бюджету підприємствами, які здійснюють свою діяльність на території господарського двору колишнього КСП; необхідності друкувати в районній газеті «Наш край» всіх змін, які відбуваються у законодавстві Держкомзему та про зміну адреси розташування офісу управління Держкомзему в Чернігівському районі; провести ямковий ремонт доріг населеного пункту.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації