back

Збори Черниської громади

04 березня 2014

3 березня 2014 року в приміщенні Черниської сільської ради відбулися збори Черниської територіальної громади.

У заході взяли участь перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол, начальник відділу культури і туризму Світлана Шкуропат, дільничний інспектор Віктор Дубинка, начальник ППП 4 смт Седнів Сергій Сергієнко, жителі територіальної громади.

Перед початком зборів жителі територіальної громади разом із сільським головою та представниками райдержадміністрації поклали квіти до пам’ятника Т.Г.Шевченка з нагоди 200-річчя від дня народження Великого Кобзаря.

Зі звітом про проведену в 2013 році роботу та виконання завдань щодо соціально-економічного розвитку територіальної громади перед присутніми виступив сільський голова Володимир Краснопільський. Він також прозвітував про використання коштів самооподаткування в 2013 році та проінформував щодо напрямків використання коштів добровільного самооподаткування на 2014 рік.

З доповідями перед громадою виступили дільничний інспектор міліції Віктор Дубинка, начальник ППП 4 смт Седнів Сергій Сергієнко, завідувач Черниської сільської бібліотеки Людмила Потапенко.

Під час зборів були порушені основні проблеми, що хвилюють жителів територіальної громади: капітальний ремонт доріг у с. Черниш, освітлення вулиць у с. Клочків, ремонт даху школи в с. Черниш, ремонт даху клубу в с. Клочків.

Щодо загальної соціально-економічної ситуації в районі перед жителями територіальної громади виступив перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Кругол.

На завершення учасники зборів мали змогу послухати невеликий концерт самодіяльних артистів Черниського будинку культури.

За інформацією відділу культури і туризму райдержадміністрації. Фото Редакція районної газети «Наш край»