back

Проведені збори представників Слобідської територіальної громади

03 березня 2014

28 лютого 2014 року в приміщенні сільської ради відбулися збори Слобідської територіальної громади.

У заході взяли участь дільничий інспектор міліції Віталій Заглядський, фермер із с.Вікторівка Віктор Хропатий, жителі територіальної громади.

Під час зборів зі звітом про проведену роботу в 2013 році та виконання Програми соціально-економічного розвитку територіальної громади виступив сільський голова Микола Новиченко. Також він проінформував представників територіальної громади про плани роботи на 2014 рік, зупинився на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення.

В ході зборів були обговорені основні питання, що хвилюють жителів територіальної громади. Зокрема, обговорювались питання грейдерування дороги по вулиці Сосновій у с.Слобода, ремонт дороги Іванівка-Слобода, заміна вікон у приміщенні сільської ради, проведення поточного ремонту фасаду Слобідського Будинку культури, поточний ремонт фельдшерського пункту у с.Слобода, ліквідація стихійних сміттєзвалищ. Було розглянуто питання щодо встановлення видів та розмірів зборів на засадах самооподаткування в 2014 році.

За результатами проведених зборів представники громади визнали задовільною роботу сільського голови та виконкому сільської ради.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації