back

Засідання комісії

27 лютого 2014

27 лютого ц.р. відбулось засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації під головуванням заступника голови районної державної адміністрації Андрія Горбаня.

На засіданні комісії також були присутні начальник управління ветеринарної медицини в Чернігівському районі Сергій Мельниченко, керівники відповідних управлінь та відділів, сільські та селищні голови, керівники сільгосппідприємств, користувачі мисливських угідь.

Присутні заслухали інформацію головного державного інспектора ветеринарної медицини району Сергія Мельниченка «Про складну епізоотичну ситуацію щодо захворюваності свиней на африканську чуму в світі, розповсюдження даної хвороби на території Російської Федерації, Республіки Білорусь, на території України, а також стан виконання заходів щодо профілактики цього захворювання на території району».

З метою недопущення захворювання свиней на африканську чуму на території району було прийнято рішення Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при райдержадміністрації щодо застосування заходів, необхідних для недопущення занесення даного захворювання на територію району.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації