back

Збори Рудківської громади

26 лютого 2014

25 лютого 2014 року в приміщенні Рудківської сільської ради відбулися збори Рудківської територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Микола Ганжа, голова районної ради Михайло Литвин, заступник головний інженер оперативно-диспетчерської служби Чернігівських РЕМ Вадим Сидоренко, начальник Чернігівського РВ ДС НС В’ячеслав Верни дуб, директор ТОВ «ЧІМК» Олександр Кириндась, представник управління Держземагенства у Чернігівському районі Володимир Брей, жителі територіальної громади.

Під час зборів всі присутні у залі вшанували загиблих під час масових акцій протестів у Києві хвилиною мовчання. Перед присутніми із звітом про проведену в 2013 році роботу та виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади виступила сільський голова Валентина Мельниченко. Також вона проінформувала представників територіальної громади про план роботи в 2014 році, зупинилася на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення, подякувала жителям громади та представникам господарюючих суб’єктів за співпрацю.

З доповідями перед громадою виступили директор Рудківської ЗОШ І-ІІ ступенів Любов Олексіївна, завідувач фельдшерсько-акушерського пункту Наталія Сидоренко, завідувач клубом Ганна Гуз, завідувач сільською бібліотекою Валентина Сапон.

В ході зборів були обговорені основні питання, що хвилюють жителів територіальної громади. Зокрема, обговорювались питання ремонту будинку культури в с.Рудка, відкриття ДНЗ в школі, осушення частини вулиці Першотравневої та інші. Було розглянуто питання щодо встановлення видів та розмірів зборів на засадах самооподаткування в 2014 році.

Голова районної державної адміністрації Микола Ганжа у своєму виступі зазначив, що необхідно забезпечити функціонування всіх без винятку державних установ, об"єктів соціальної та культурної сфери, які знаходяться на території громади і тільки спільними зусиллями можна вирішити більшість нагальних проблем громади.

За результатами проведених зборів представники громади визнали задовільною роботу сільського голови та виконкому сільської ради.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації