back

Координаційна нарада

25 лютого 2014

24.02.2014 року відбулась координаційна нарада при голові районної державної адміністрації за участю керівництва правоохоронних органів, прокуратури району та Ріпкинського МВ УСБУ, на якій розглянуто питання щодо забезпечення законності та правопорядку, додержання прав і свобод громадян в районі.

Нараду проводив голова районної державної адміністрації Микола Ганжа, який на початку наради зупинився на суспільно-економічній ситуації в державі та районі в цілому. З даного питання інформували начальник Чернігівського РВ УМВС України в Чернігівській області Роман Дєвицький, прокурор Чернігівського району Володимир Дані шевський, начальник Ріпкинського міжрайвідділення управління СБУ в Чернігівській області Сергій Кондра, заступник начальника штабу – начальник відділу прикордонної служби Чернігівського прикордонного загону Віктор Муржак та начальник Чернігівської ОДПІ Володимир Луценко.

В обговоренні питання забезпечення законності та правопорядку, додержання прав і свобод громадян в районі брали участь голова Чернігівської районної ради Михайло Литвин, заступники голови районної державної адміністрації Андрій Горбань та Лідія Гаєвська, а також керівники територіальних управлінь органів виконавчої влади в районі.

Підсумки наради підбив голова районної державної адміністрації Микола Ганжа.

За інформацією відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату райдержадміністрації