back

Збори Кархівської громади

24 лютого 2014

24 лютого 2014 року в приміщенні Кархівської сільської ради відбулися збори Кархівської територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Микола Ганжа, начальник Чернігівського райвідділу управління Держтехногенбезпеки у Чернігівській області Микола Шейгас, заступник начальника оперативно-диспетчерської служби Чернігівських РЕМ Максим Бєлашко, головний лікар Чернігівського районного центру первинної медико-санітарної допомоги Віктор Куниця, дільничний інспектор Анатолій Стужний, представник ТОВ «Агрофірма Іванівка АГ» Євген Кривешко, представник управління Держземагенства у Чернігівському районі Володимир Брей, жителі територіальної громади.

Під час зборів всі присутні у залі вшанували загиблих під час масових акцій протестів у Києві хвилиною мовчання. Перед присутніми із звітом про проведену в 2013 році роботу та виконання програми соціально-економічного розвитку територіальної громади виступив сільський голова Володимир Бобок. Також він проінформував представників територіальної громади про план роботи в 2014 році, зупинився на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення, подякував жителям громади та представникам господарюючих суб’єктів за співпрацю.

З доповідями перед громадою виступили директор Кархівської ЗОШ І-ІІ ступенів Людмила Лещенко, дільничний інспектор Анатолій Стужний, начальник Чернігівського райвідділу управління Держтехногенбезпеки у Чернігівській області Микола Шейгас, заступник начальника оперативно-диспетчерської служби Чернігівських РЕМ Максим Бєлашко.

В ході зборів були обговорені основні питання, що хвилюють жителів територіальної громади. Зокрема, обговорювались питання розширення території кладовища в с. Леньків Круг, питання щодо оформлення договорів оренди ТОВ «Агрофірма Іванівка АГ» та інші. Було розглянуто питання щодо встановлення видів та розмірів зборів на засадах самооподаткування в 2014 році.

Голова райдержадміністрації Микола Ганжа у своєму виступі зазначив, що спільними зусиллями та злагодженими діями органів влади, місцевого самоврядування, депутатів всіх рівнів та всіх членів громади можна вирішити більшість нагальних проблем територіальної громади.

За результатами проведених зборів представники громади визнали задовільною роботу сільського голови та виконкому сільської ради.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації