back

Відбулась нарада щодо розв`язання соціально-економічних проблем району.

24 лютого 2014

24 лютого ц.р. голова районної державної адміністрації Микола Ганжа провів нараду за участю заступників голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів щодо розв’язання соціально-економічних проблем району за участю голови районної ради Михайла Литвина.

Нараду було розпочато вшануванням загиблих під час масових акцій протестів у Києві хвилиною мовчання.

Голова районної державної адміністрації Микола Ганжа звернув особливу увагу присутніх на необхідності забезпечення сталого функціонування всіх без винятку державних установ, об"єктів соціальної та культурної сфери району, а всі служби, які відповідають за життєзабезпечення людей, повинні працювати професійно та злагоджено.

В ході наради керівник району звернув увагу на те, що сходи громадян територіальних громад продовжуються, тому всім керівникам, посадовцям які беруть в них участь необхідно відповідально до них готуватись та бути готовими відповідно реагувати на питання, які піднімають жителі громад. Також він звернув особливу увагу на заходи, які повинні бути проведені відповідно плану роботи на тиждень.

Присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про поточні проблемні питання та були розглянуті можливі шляхи їх вирішення.

За підсумками наради дані відповідні доручення.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації