back

Конференція

21 лютого 2014

19 лютого в приміщенні поліклінічного відділення КЛПЗ «Чернігівська ЦРЛ» відбулась звітно – виборча профспілкова конференція працівників медичних закладів району. З 2014 року обрані та розпочали роботу профком КЛПЗ «Чернігівська ЦРЛ», який очолив завідувач стоматологічним відділенням Рябко Микола Андрійович та профком КЗ «Чернігівський районний центр первинної медико – санітарної допомоги», який очолила завідувачка Мохнатинською лікарською амбулаторією загальної практики сімейної медицини Шолох Олена Леонтіївна.

19 лютого в приміщенні поліклінічного відділення КЛПЗ «Чернігівська ЦРЛ» відбулась звітна конференція Чернігівського районного благодійного фонду «Милосердя». Делегати конференції заслухали доповідь Президента Чернігівського районного благодійного фонду «Милосердя» Чубича Володимира Миколайовича. Було зазначено, що за час роботи благодійного фонду була надана допомога на лікування 6182 хворим з числа членів фонду на загальну суму більше 1,2 млн. грн. та закуплено медичного обладнання для користування ним в медичних закладах району на суму майже 590 тис. грн.

За 2013 рік проліковано за кошти благодійного фонду 609 членів на загальну суму 218,3 тис. грн., придбано для медичних закладів району обладнання та засобів медичного призначення на суму 32,5 тис. грн.

За 2013 рік прийнято 155 нових членів, вибуло з різних причин 159 членів. Відмічена робота по залученню нових членів та збору членських внесків завідувачів фельдшерсько – акушерськими пунктами с. Ягідне (Кадуха Людмила Петрівна), с. Киселівка (Хижняк Петро Іванович), с. Снов’янка (Губко Людмила Михайлівна), с. Рад.Слобода (Петренко Наталія Олексіївна), завідувачів лікарськими амбулаторіями М. – Коцюбинської (Божок Наталія Гуріївна), Ковпитської (Висоцька Світлана Григорівна).

Прийнято рішення посилити роботу по залученню нових членів фонду для чого активизувати інформаційно – роз’яснювальну роботу щодо діяльності фонду та встановити з 2014 року для нових членів щомісячний внесок в розмірі 25 грн.