back

Проведені збори Ладинської територіальної громади

14 лютого 2014

13 лютого 2014 року в приміщенні загальноосвітньої школи І-ІІ ст. відбулися збори Ладинської територіальної громади.

У заході взяли участь заступник голови районної державної адміністрації Лідія Гаєвська, представник районної ради Світлана Струк, директор КП «Архітектурно-будівельний центр» Сергій Солошенко, представник ОДПІ Ірина Проніна, заступник директора страхового товариства «Гарантія» Наталія Кужельна, головний інженер Чернігівського РЕМу Вадим Сидоренко, заступник начальника управління Держземагенства у Чернігівському районі Олександр Кущенко, старший дільничний інспектор міліції Юрій Положухно, начальник ПППЧ № 5 Василь Ярмоленко, керівники сільськогосподарських підприємств ТОВ «Красне-Інвест» Володимир Хоменко та ТОВ «Агробіоз» Олександр Сакир, члени Київської громадської організації «Товариство ветеранів розвідки ВМФ» на чолі з головою - Анатолієм Крайновим, жителі територіальної громади.

Учасниками заходу заслухані всі питання, які були визначені порядком денним засідання, та обговорені з представниками територіальної громади. По всіх питаннях прийняті відповідні рішення.

Сільський голова Олена Хоменко доповіла про вже здійснені проекти протягом минулого року, розповіла про стан соціально-економічного розвитку громади, зупинилася на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення. У своєму виступі вона звернула увагу на те, що в рамках соціального партнерства сільська рада плідно співпрацює з сільськогосподарськими підприємствами. Представниками територіальної громади в ході зустрічі були підняті питання ремонту автодороги Ладинка - Друцьке та дороги до сміттєзвалища, оформлення договору оренди земельних ділянок (паю) з ТОВ «Агрофірма Іванівка АГ», передача багатоквартирних житлових будинків санаторію «Десна» на баланс ОСББ та введення їх в межі населеного пункту.

За результатами проведених зборів, робота сільського голови визначена громадою, як добра.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації