back

Проведено збори представників громадян Смолинської територіальної громади

12 лютого 2014

11 лютого 2014 року в приміщенні Смолинського будинку культури відбулися збори Смолинської територіальної громади.

У заході взяли участь голова районної державної адміністрації Микола Ганжа, заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань, депутат районної ради Петро Білик, директор ДП «Чернігівторф» Юрій Поперечний, представник ТОВ "Інвестиційна фінансова компанія" Віталій Кучеренко, в.о. директора Чернігівських РЕМ Олександр Короп, заступник начальника управління Держземагенства у Чернігівському районі Олександр Кущенко, начальник Чернігівського РВ ДС НС В’ячеслав Вернидуб, дільничний інспектор міліції Олександр Сердюк, представник відділу містобудування, архітектури та ЖКГ райдержадміністрації Вадим Овдієнко, керівники сільськогосподарських підприємств «Агропромресурс» Павло Куцевіл та «Зерно-Злато» Андрій Жинський, підприємці та жителі територіальної громади.

Учасниками заходу заслухані всі питання, які були визначені порядком денним засідання, та обговорені з представниками територіальної громади. По всіх питаннях прийняті відповідні рішення.

Сільський голова Олександр Білик розповів про стан соціально-економічного розвитку громади, зупинився на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення. У своєму виступі він підкреслив, що сільська рада плідно співпрацює з сільгосппідприємствами «Агропромресурс» та «Зерно-Злато». Так в рамках соціального партнерства вже організовано вивіз сміття, частково відновлено вуличне освітлення та встановлені пластикові вікна у дитячому садку.

Представниками територіальної громади в ході зустрічі були підняті питання відновлення роботи ДП «Чернігівторф» та виплати заборгованості по заробітній платі, реконструкція системи опалення ДНЗ «Веселка», завершення облаштування вуличного освітлення, автобусного сполучення, забезпечення скрапленим газом, ремонт приміщення Будинку культури. Голова райдержадміністрації Микола Ганжа повідомив присутнім про вже здійснені проекти на території Смолинської територіальної громади, виділив найважливіші для громади питання та назвав основні пріоритети розвитку району, визначені Програмою економічного і соціального розвитку Чернігівського району на 2014 рік, що затверджена рішенням районної ради від 31 січня 2014 року.

За результатами проведених зборів, робота сільського голови визначена громадою, як задовільна.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації