back

Відбулась нарада щодо розв`язання соціально-економічних проблем району та з питань виконання завдань і доручень Президента України

10 лютого 2014

10 лютого ц.р. голова районної державної адміністрації Микола Ганжа провів нараду за участю заступників голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів щодо розв’язання соціально-економічних проблем району та з питань виконання завдань і доручень Президента України, за участю голови районної ради Михайла Литвина та його заступника Миколи Кудрика.

Під час наради голова райдержадміністрації звернув особливу увагу на виконання в районі завдань і доручень Президента щодо забезпечення соціального захисту учасників бойових дій на території інших держав (у контексті проголошення 2014 року – Роком учасників бойових дій на території інших держав «Як зазначив Президент України Віктор Янукович в нашій державі високо цінують мужність, бойові та трудові здобутки учасників бойових дій на території інших держав, життєвий досвід та професіоналізм яких стають прикладом для нових поколінь захисників Вітчизни, воїни-інтернаціоналісти й надалі сприятимуть розбудові Української держави, розвитку громадянського суспільства та вихованню патріотизму у молоді», – підкреслив Микола Ганжа.

В ході наради керівник району наголосив на необхідності участі районних депутатів, керівників установ та організацій району у сходах громадян, необхідної їх підготовки та відповідного реагування на питання, які піднімають жителі громад. Також він звернув особливу увагу на заходи, які повинні бути проведені на цьому тижні у рамках Року учасників бойових дій на території інших держав.

Присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про поточні проблемні питання та були розглянуті можливі шляхи їх вирішення. За підсумками наради дані відповідні доручення.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації