back

Бюджетні сесії

10 лютого 2014

6 лютого ц.р. заступник голови районної держаної адміністрації Лідія Гаєвська взяла участь у бюджетних сесіях Іванівської та Олишівської територіальних громад. На бюджетних сесіях були розглянуті питання про виконання бюджетів за 2013 рік, про виконання Програм економічного і соціального розвитку за 2013 рік, про бюджети громад на 2014 рік, про плани робіт Іванівської сільської та Олишівської селищної рад на 2014 рік та багато інших питань. За результатами голосувань депутатів місцевих громад їх бюджети на 2014 рік були прийняті одноголосно.

У своїх зверненнях до присутніх особливу увагу звернула на те, що незважаючи на ситуацію, яка склалась у нашій Державі сьогодні Президент України Віктор Янукович робить все задля миру і спокою, задля нормального життя країни, з якнайбільшим розумінням і прихильністю ставиться до потреб і прагнень людей, враховуючи ті помилки, які бувають у кожної влади, бо ж помилок не припускається лише той, хто нічого не робить, а завдання влади на місцях – це створення належних умов життя для мешканців своїх територіальних громад.

В районі прийнято бюджет, проходять загальні збори представників громадян за місцем проживання в територіальних громадах на яких обговорюються всі питання, що стосуються жителів цих громад, проводиться інша повсякденна робота, яка спрямована на покращення життя всіх жителів нашого району.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації