back

Зустріч з колективом

10 лютого 2014

7 лютого ц.р. у приміщенні комунального лікувально – профілактичного закладу «Чернігівська центральна районна лікарня» відбулась зустріч керівництва району в особі першого заступника голови районної державної адміністрації Анатолія Кругола, голови районної ради Михайла Литвина, заступника голови районної державної адміністрації Лідії Гаєвської, заступника голови районної ради Миколи Кудрика та народного депутата України Владислава Атрошенка з колективами районної лікарні та центру надання первинної медико – санітарної допомоги.

За словами Президента України Віктора Януковича пріоритетність розвитку та реформування вітчизняної сфери охорони здоров’я обумовлена високою чутливістю сучасного суспільства до становища у цій сфері, якісне поліпшення якого не лише безпосередньо впливатиме на поліпшення умов та якості життя широких верств населення, а і водночас сприятиме зменшенню витрат громадян на отримання неякісних послуг з охорони здоров’я, втрат суспільства від погіршення якості людського капіталу.

Народний депутат України Владислав Атрошенко передав для медичних закладів району допомогу у вигляді медикаментів для лікування хворих та витратних матеріалів медичного призначення.

Під час зустрічі присутні також привітали з 55 річним ювілеєм завідуючого хірургічним відділенням районної лікарні Валерія Василинчука.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації