back

Відбулись сходи Жеведської територіальної громади

07 лютого 2014

6 лютого 2014 року відбулися загальні збори представників територіальної громади в селі Жеведь.

У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань, заступник голови районної ради Микола Кудрик, депутат районної ради Віктор Куниця, начальник управління Держземагентства у Чернігівському районі Максим Осаволюк, начальник юридичного відділу та по роботі із зверненнями громадян апарату райдержадміністрації Тетяна Шара, дільничний інспектор міліції Олександр Сердюк, представник Чернігівського РЕМ Вадим Сидоренко, жителі територіальної громади.

У своєму виступі сільський голова Сергій Рябус проаналізував стан соціально-економічного розвитку громади, зупинився на основних проблемних питаннях та наголосив на необхідності їх вирішення.

Громадяни активно брали участь в обговоренні актуальних питань, зокрема, у сфері благоустрою та перспективи розвитку села в поточному році.

Про стан розвитку освіти, культури, медицини та соціальний супровід сімей, які знаходяться в складних життєвих обставинах на території сільської ради доповіли директор місцевої загальноосвітньої школи Юлія Качаненко, завідуюча клубом-бібліотекою Ирина Ярмоленко, завідуюча ФП Наталія Константюк, фахівець із соціальної роботи Ігор Рябус.

По всіх питаннях прийняті відповідні рішення.

Представниками територіальної громади в ході зустрічі широко обговорювались питання у сфері впорядкування земельних відносин, на які начальником управління Держземагентства у Чернігівському районі надані відповіді.

Заступник голови райдержадміністрації Андрій Горбань та заступник голови районної ради Кудрик Микола повідомили присутнім про здійснені проекти на території Жеведської територіальної громади, основні пріоритети розвитку району та територіальної громади на майбутнє та закликав до співпраці підприємства, установи, організації населеного пункту для поліпшення соціально-економічного стану села.

В ході обговорення зазначено, що сільський голова вміє організовувати людей, співпрацює з керівниками установ та організацій, що сприяє поступовому вирішенню проблем економічного і соціального розвитку Жеведської громади.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації