back

Засідання Міжвідомчої ради

06 лютого 2014

06 лютого ц.р. відбулось засідання Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми на чолі з заступником голови районної державної адміністрації Лідією Гаєвською.

Заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська звернула увагу на чітке дотримання Інструкції щодо порядку взаємодії управлінь(відділів) у справах сім’ї, молоді та спорту, служб у справах дітей, центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та відповідальних підрозділів органів внутрішніх справ з питань здійснення заходів з попередження насильства в сім’ї .

Під час засідання члени комісії заслухали виступ начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Олександра Чауса про хід про виконання Закону України «Про попередження насильства в сім’ї» протягом 2013 року, в компетенції відділу у справах сім’ї, молоді та спорту, Володимира Бобка - Кархівського сільського голову, щодо проведення роботи з питань попередження насильства в сім’ї на території сільської ради та Олександра Кузьменка - начальника МСД Чернігівського РВУМВС в Чернігівській області, щодо проведеної роботи з приводу фактів вчинення насильства в сім’ї в 2013 році.

Члени комісії обговорили та затвердили орієнтовний план роботи Міжвідомчої ради з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку, запобігання насильству в сім’ї та протидії торгівлі людьми на 2014 рік.

За інформацією відділу у справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації