back

Проведено збори представників громадян в с. Анисів Анисівської територіальної громади

06 лютого 2014

05 лютого 2014 року відбулися збори в селі Анисів Анисівської територіальної громади.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Ганжа, керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Куриленко, депутат районної ради Анатолій Дуденко, заступник начальника управління Держземагенства у Чернігівському районі Олександр Кущенко, начальник управління Пенсійного фонду у Чернігівському районі Олександр Шелупець, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валентина Лугова, в.о. директора Чернігівського РЕМ Олександр Короп, дільничний інспектор міліції Віталій Заглядський, представник РВ ГУМНС Максим Кириєнко, жителі територіальної громади.

У своєму виступі сільський голова Ганна Лобода проаналізувала стан соціально-економічного розвитку громади, зупинилася на основних проблемних питаннях та шляхах їх вирішення. Громадяни активно обговорювали доповідь сільського голови, Ганна Лобода відповіла на всі питання мешканців територіальної громади.

Досягнення освітньої галузі села Анисів висвітлив директор місцевої загальноосвітньої школи Михайло Кубрак. Крім того, громадян проінформовано про стан справ у медичній галузі, соціальній та культурно-масовій роботі.

По всіх питаннях прийняті відповідні рішення.

Представниками територіальної громади в ході зустрічі були підняті питання необхідності відкриття дитячого садка, ремонту та грейдерування доріг, покращення якості енергопостачання, особливо в с.Лукашівка, облаштування житла для медичного працівника та упорядкувати документи для оформлення пенсій працівникам колишнього колгоспу.

Голова райдержадміністрації Микола Ганжа розповів присутнім про вже здійснені проекти на території Анисівської територіальної громади, основні пріоритети розвитку району та територіальної громади на майбутнє та закликав до співпраці всі гілки влади, підприємства, установи, організації для поліпшення соціально-економічного тану села.

В ході обговорення було зазначено, що сільський голова вміє організовувати людей, співпрацює з керівниками установ та організацій, що сприяє поступовому вирішенню проблем економічного і соціального розвитку Анисівської громади.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації