back

Співбесіди

20 січня 2014

20 січня ц.р. голова районної державної адміністрації Микола Ганжа провів співбесіди з сільськими головами, головними бухгалтерами сільських рад, керівниками соціальних закладів та господарюючих об’єктів Редьківської, Улянівської, Киїнської територіальних громад з питань виконання програм економічного і соціального розвитку підвідомчих територій за 2013 рік та формування проектів програм на 2014 рік.

В ході зустрічі розглянуті питання Киїнської територіальної громади, а саме: ремонту школи, доріг, вуличного освітлення, відновлення вивозу сміття, розширення дитячого садка, гурткової роботи у школах, укомплектування Жовинського ФП медичним працівником.

Також обговорені питання Улянівської територіальної громади, серед яких: збереження фонду Улянівської бібліотеки, розглянути можливість облаштування музейної кімнати в НВК; можливість придбання холодильного обладнання для школи, заміни огорожі біля меморіалу, вирішити питання по підведенню до Новолелівського ФП водогону та розглянути варіанти по облаштуванню центру дозвілля в с.Новоселівка.

Серед основних питань Редьківської територіальної громади були визначені наступні: ремонт доріг, встановлення фільтрів на воду, газо-конденсатного котла в Редьківському НВК, встановлення на облік дитячого майданчика, можливість ремонту водопровідної системи.

За результатом зустрічі голова райдержадміністрації доручення відповідним службам.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації