back

Відбулась нарада щодо розв`язання соціально-економічних проблем району та з питань виконання завдань і доручень Президента України

20 січня 2014

20 січня ц.р. голова райдержадміністрації Микола Ганжа провів нараду за участю Народного депутата України Владислава Атрошенка, заступників голови райдержадміністрації, керівництва районної ради, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, окремих сільських та селищних голів щодо розв’язання соціально-економічних проблем та виконання завдань і доручень Президента України.

В ході наради обговорені питання формування районного бюджету на 2014 рік, пріоритетними напрямками визначені будівництво та реконструкція дошкільних навчальних закладів, розвиток медичної галузі, забезпечення стабільного соціально-економічного розвитку району із використанням енергоефективних та енергозберігаючих технологій.

Під час наради голова райдержадміністрації звернув увагу присутніх на виконання в районі завдань і доручень Президента України щодо забезпечення національної єдності та громадянської злагоди ( у контексті відзначення Дня Соборності та Свободи України і 95-ї річниці проголошення Акта злуки). «Як наголошує Глава держави, Акт Злуки проголосив об’єднання двох українських республік, народжених на уламках імперій. Це був надзвичайно важливий момент української історії. Єднання українських земель, творення власної держави для українців стало реальністю. Єдність і сьогодні, без перебільшення, - це головна умова нашої сили та незалежності», – зауважив Микола Ганжа.

Присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про поточні проблемні питання та були розглянуті можливі шляхи їх вирішення.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації