back

Нарада з сільськими та селищними головами

15 січня 2014

15 січня ц.р. відбулась нарада з сільськими, селищними головами під керівництвом голови районної державної адміністрації Миколи Ганжі та голови районної ради Михайла Литвина.

В ході наради були розглянуті питання стосовно підготовки та проведення загальних зборів громадян в територіальних громадах, підготовки та формування місцевих бюджетів, проаналізовано стан підписки газети «Наш край», а також визначення та забезпечення функціонування уповноваженої особи з питань запобігання та виявлення корупції.

Голова районної державної адміністрації Микола Ганжа акцентував увагу на підготовчих заходах та проведенні зборів представників громад за місцем проживання, формуванні Програм соціально-економічного розвитку та бюджету в територіальних громадах району, на виконанні соціальних ініціатив Президента України, зокрема, розширенні мережі та створенні додаткових груп дитячих дошкільних навчальних закладів району, а також наголосив на систематичному проведенні благоустрою в громадах, особливо ліквідації стихійних сміттєзвалищ та організації вивезення твердих побутових відходів.

За інформацією відділу організаційно - кадрової роботи апарату райдержадміністрації