back

Засідання Колегії

30 грудня 2013

Сьогодні, 30 грудня, відбулось розширене засідання Колегії районної державної адміністрації за участі членів Колегії районної державної адміністрації, керівників підприємств, начальників управлінь та відділів райдержадміністрації, керівників установ та організацій району, яке провели голова райдержадміністрації Микола Ганжа та голова районної ради Михайло Литвин.

Під час свого звернення до присутніх голова районної державної адміністрації Микола Ганжа звернув увагу на те, що, за словами Глави держави, наступний рік має стати роком подальших якісних змін у рівні доходів і матеріальному забезпеченні громадян, особливо найуразливіших верств населення - пенсіонерів, багатодітних родин, дітей-сиріт.

«Особливу увагу ми приділяли і будемо приділяти ефективній соціальній політиці», - сказав Глава держави, зауваживши, що особисто буде «жорстко контролювати урядову соціальну політику і виконання вимог до Міністерства соціальної політики».

В ході засідання було розглянуто одне питання:

1. Про стан виконання посадовими особами вимог антикорупційного законодавства та проведену роботу щодо запобігання і протидії корупції.

З цього питання доповідали:

Сергій Рижий – заступник прокурора Чернігівського району, Валентина Лугова – начальник управління соціального захисту райдержадміністрації, Володимир Клименко – начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату районної державної адміністрації.

Підсумки засідання колегії підвів голова райдержадміністрації Микола Ганжа.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації