back

Розвиток економіки району – один з пріоритетних напрямів діяльності районної влади

27 грудня 2013

На цьому наголосив голова районної державної адміністрації Микола Ганжа під час відвідування ПОП ім.Войкова у селищі Михайло - Коцюбинське в рамках підведення підсумків виконання доручень та завдань Президента України щодо соціально-економічного розвитку району у 2013 році.

В робочій поїздці також взяв участь начальник управління агропромислового розвитку районної державної адміністрації Юрій Шпилька. За словами Глави держави, підкреслив Микола Ганжа, у 2014 році розпочнеться реалізація низки інфраструктурних та інших проектів, розроблених, зокрема, з Російською Федерацією та Китаєм.

В рамках робочої поїздки учасники заходу відвідали тваринницький комплекс та машино – тракторний парк, де відбулось спілкування з робочими колективами, під час якого голова районної державної адміністрації зазначив, що основною перспективою Чернігівського району є інтенсивний розвиток сільського господарства, основною рушійною силою якого є тваринництво, а це відповідно нові робочі місця, це відрахування до бюджету, це добробут людей.

З метою створення належних умов життя для місцевих жителів та для вирішення проблемних питань територіальної громади в ході відвідання також були обговорені питання соціального партнерства з директором ПОП ім.Войкова Олексієм Климчуком.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації