back

Відбулась нарада керівників шкіл

27 грудня 2013

26 грудня відбулася нарада директорів загальноосвітніх шкіл за участю голови районної державної адміністрації Миколи Ганжі.

У заході взяли участь заступник голови райдержадміністрації, керівники навчальних закладів району.

На нараді підведені підсумки роботи навчальних закладів за І півріччя 2013-2014 навчального року.

У своєму виступі Микола Ганжа визначив пріоритетні питання розвитку освітньої галузі у 2014 році, зазначивши, що успішна робота шкіл значною мірою залежить від ролі кожного вчителя у навчально-виховному процесі. Звернув увагу на важливість співпраці директорів освітніх закладів із головами сільських та селищних рад, керівниками підприємств та організацій, батьківської громадськістю.

Заступник голови райдержадміністрації Лідія Гаєвська підвела підсумки проведення Року дитячої творчості, визначеного Указом Президента України В.Ф.Януковича, та, зокрема, звернула увагу на підготовку та проведення Фестивалю дитячої творчості. Також обговорили режим роботи навчальних закладів у канікулярний період.

Начальник відділу освіти Володимир Конюший вкотре зосередив увагу керівників шкіл на економному використанні енергоносіїв та раціональному підході до управління навчальними закладами.

Актуально прозвучали питання взаємодії педагогічних колективів із правоохоронними органами, забезпечення безпеки життєдіяльності дітей та молоді під час проведення новорічних та різдвяних свят.

За інформацією відділу освіти райдержадміністрації