back

Відбулась нарада щодо розв`язання соціально-економічних проблем району та з питань виконання завдань і доручень Президента України

23 грудня 2013

23 грудня ц.р. голова районної державної адміністрації Микола Ганжа провів нараду за участю заступників голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів щодо розв’язання соціально-економічних проблем району та з питань виконання завдань і доручень Президента України, за участю голови районної ради Михайла Литвина та заступника голови районної ради Миколи Кудрика.

Під час наради голова райдержадміністрації підвів підсумки виконання в районі завдань і доручень Президента України щодо соціально-економічного розвитку району у 2013 році. «Президент України Віктор Янукович звертає увагу на те, що основою нової хвилі українських реформ стала Програма економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава».

"Програмою було поставлено мету – досягти структурної модернізації економіки за рахунок вирішення низки завдань. Зокрема, завдяки створенню клімату, сприятливого для підприємництва та бізнес-ініціативи, стабілізації державних фінансів і формування стійкої фінансової системи, модернізації інфраструктури та реформування ЖКГ, підвищення рівня енергетичної безпеки, імпортозаміщення і розвитку внутрішнього ринку, створення ринку землі. Успіх цих перетворень є ключем для досягнення національної конкурентоспроможності, забезпечення стійкого економічного зростання", - підкреслив Микола Ганжа.

Також голова районної державної адміністрації підвів підсумки минулого тижня та поставив нові завдання.

В ході наради її учасниками обговорені найбільш актуальні питання тижня: функціонування закладів бюджетної та соціальної сфери, своєчасна виплата заробітної плати, підготовка до проведення фестивалю дитячої творчості та Колегії райдержадміністрації.

Присутні керівники структурних підрозділів райдержадміністрації доповіли про поточні проблемні питання та були розглянуті можливі шляхи їх вирішення. За підсумками наради дані відповідні доручення.

За інформацією відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату райдержадміністрації